dissabte, 12 de novembre del 2011

Parmesà, ou de guatlla, gambes i tomàquets a l'oli d'alfàbrega o pesto

Es una barreja que crida l'atenció... o no.

Ingredients( 2 persones )
Formatge parmesà tallat a làmines ben fines
6 ous de guatlla
4 cues de gamba congelada ( no ens calen cap i closca aquí )
6 tomàquets xerry
Virutes de pernil salat
6 fulles d'alfàbrega, pinyons, oli d'oliva i 1 all per fer el pesto
2 branquillons de porradell

És ben senzill, es tracta de fer capes desordenades entre els ingredients anteriors. Potser el millor és començar amb una base de làmina de parmesà, a sobre situar-hi dos ous de guatlla acabats de fregit, una altra làmina de parmesà, després les gambes acabades de saltejar juntament amb les virutes de pernil, un altre filament de parmesà i un darrer ou de guatlla a sobre de tot. al voltant del plat els tomàquets xerry partits per la meitat amanits amb oli d'alfàbrega ( trinxant les fulles d'alfàbrega amb oli d'oliva ) o fent unamica de pesto ( afegint a aquest oli una mica de pinyons i un all )

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada