Ingredients ( 2 pax ):
2 llenguados de costa petitets
1 patata del bufet
dues pastanagues
1 ceba
2 ous de guatlla
Oli, sal, pebre, una mica de mantega
2 llenguados de costa petitets
1 patata del bufet
dues pastanagues
1 ceba
2 ous de guatlla
Oli, sal, pebre, una mica de mantega
En primer lloc perdó per la foto perquè realment no es veu gaire bé. Imaginarem.
Bullim les patates i les pastanagues. Si ho fem junt tenim en compte que els punts de cocció són diferents. Si podem escalivem la ceba. Si no la farem fregida tallada ben petita en juliana i cuita a foc lent durant una bona estona fins que quedi com una confitura.
Aleshores, per separat, fem una mica de puré de patata i de pastanaga aixafant-les amb una mica de mantega, sal i oli.
Amb l'ajuda d'un motlle petit fem un timbal amb la patata al fons, la pastanaga al mig i la ceba a dalt
En una paella ben calenta fregim el llenguado amb una mica d¡oli, salt i pebre. Que quedi ros per cada costat
Un cop tenim el peix, emplatem posant el llenguado al costat del timbal i just en aquest moment en la paella d'haver fregit el llenguado hi fem l'ou de guatlla que posarem amb un pessic de sal a dalt del timbal
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada