(és una recepta adaptada a la meva manera d'una que vaig veure en el recull de receptes de la fira de la patata del buffet d'Orís de 2010 )
Ingredients per a 4 persones
2 patates del buffet
4 ous de guatlla
Unes virutes de foie
1 ceba escalivada
Oli i sal
Flor de sal
Preparació
Bullim les patates del buffet i quan estiguin ben fetes, les pelem i triturem amb una mica d'oli i sal
Tallem la ceba escalivada en trossets ben petits i la salpebrem
Muntem el plat amb l'ajuda d'un motlle de cercle per fer un timbal
al fons hi posem una mica de patata del buffet
A sobre hi afegim una capa de ceba escalivada
en aquest moment, a l'acte, fregim un ou de guatlla i el posem a sobre de la ceba escalivada
Al damunt de l'ou de guatlla hi psem les virutes de foie
Damunt les virutes hi posem una mica de flor de sal
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada