diumenge, 23 de gener del 2011

Broqueta de marisc i crema de corall de vieira

Ingredients: ( 8 broquetes )

8 ous durs de guatlla
1 tronc de bacalla dessalat
8 tomàquets cherry
8 gambetes
8 llagostins
8 vieires ( d'aquelles petites congelades )
8 musclos 
8 escuradents llargs o pinxos
1 all
Oli d'oliva
Una mica de crema de llet

Preparació

Tallar el tronc de bacallà en 8 daus
Separar els coralls de la carn de vieira
Saltejar lleugerament les gambetes, els llagostins i la carn de vieira amb oli i un all
Prendre 2 o tres coralls de vieira i escalfar-los amb la crema de llet fins que bulli.
Trinxar amb un túrmix fins que tingui consistència de crema
En un pinxo o escuradent llarg posar 1 element de cada: bacallà, musclo, tomàquet, vieira, gamba, ou de guatlla i llagostí
Acompanyar-ho amb una mica de la crema de corall

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada