Ingredients
Tartaletes sense gluten ( no sé si n'hi han, :-) aquest plat el vaig fer amb tartaletes de farina de blat )
Per les de pesto:
Pinyons
Alfàbrega fresca
Oli d'oliva
alls
Virutes de formatge parmesà
Per les de marisc:
Trossets de peix i marisc que tinguem; jo solo fer servir algunes gambetes, carn de vièira, un filetet de perca, una sepiona, etc
Pel pesto: Trinxar oli d'oliva amb els pinyons, un all i l'alfàbrega fresca fins a obtenir una textura que us agradi. Afegir-hi una mica de parmesà en pols i posar a la nevera. Aixì se solidificarà i serà més fàcil de posar a la tartaleta
A cada tartaleta hi posem una cullarada de pesto i un tallet ben prim de parmesà al costat
Per les de marisc: Rentar i trinxar bé el peix i el marisc i fer-lis una saltejada amb un raig d'oli i un all. Amb la barreja resultant omplir la tartaleta
Son alguns dels aperitius que no falten mai el dia de l'aniversari de l'Arnau
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada