dimarts, 25 de gener del 2011

Tartaletes de pesto amb pinyons i de saltejat de marisc

Ingredients
Tartaletes sense gluten ( no sé si n'hi han, :-) aquest plat el vaig fer amb tartaletes de farina de blat )

Per les de pesto:
Pinyons
Alfàbrega fresca
Oli d'oliva
alls
Virutes de formatge parmesà

Per les de marisc:

Trossets de peix i marisc que tinguem; jo solo fer servir algunes gambetes, carn de vièira, un filetet de perca, una sepiona, etc

Pel pesto: Trinxar oli d'oliva amb els pinyons, un all  i l'alfàbrega fresca fins a obtenir una textura que us agradi. Afegir-hi una mica de parmesà en pols i posar a la nevera. Aixì se solidificarà i serà més fàcil de posar a la tartaleta

A cada tartaleta hi posem una cullarada de pesto i un tallet ben prim de parmesà al costat

Per les de marisc: Rentar i trinxar bé el peix i el marisc i fer-lis una saltejada amb un raig d'oli i un all. Amb la barreja resultant omplir la tartaleta

Son alguns dels aperitius que no falten mai el dia de l'aniversari de l'Arnau

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada