2 filets de llobarro 200 g aprox c/u
Oli d'oliva, sal i pebre
1 tall de pernil ibèric ben fi
Aprofitant que a la peixateria Torrent tenien uns talls impressionants de llobarro ( i caríssims també, a més de 40€/Kg ) vaic comprar-ne una cua i aprofitar l'espina per fer un fumet ( tothom sap que l'òs del llobarro va molt bé pels fumets ) que calia fer per preparar aleshores una fideuà.
Però me'n vaig del tema. Amb aquell filet tan gran i generós no se m'ocurria res més que fer-lo a la planxa vigilant amb l'oli per que el llop de mar és una mica greixós. I vaig pensar en el pernil ibèric.
Aleshores res, fregir a foc fort banda i banda el llobarro, de tal manera que la pell quedi ben rossa i es tregui fàcilment, i un cop treta i amb la paella gairebé seca, embolcallar-lo amb el tall de pernil ibèric just per que es fongui el greix.
Ens va semblar sensacional
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada