dimarts, 25 de desembre del 2012

Tronc de Nadal

Ingredients:

Pa de pessic
2 ous ( aprox 120 g  )
50 g de farina apta ( Schar Dulci )
60 g de sucre

Cobertura xocolata
100 ml de nata líquida ( per muntar )
150 g de xocolata
25 g de sucre
40 g mantega

Pel pa de pessic, barrejar els ous amb el sucre una bona estona amb una batedora ( fins a triplicar el volum aproximadament )
Afegir-hi a poc a poc la farina ( tamisada )
Tornar a batre fins a tenir-ho tot ben barrejat

Abocar-ho sobre una plata de forn forrada amb paper de forn. Que quedi una capa primeta

Per la xocolata de cobertura, escalfar la nata amb la mantega i el sucre fins que comenci a sortir fum
POsar-hi la xocolata i fondre tot remenant, apartant del foc
Reservar una estona a temperatura ambient i després a la nevera aprox 1h

Passada aquesta estona, tornar-la a treure a temperatura ambient 20 minuts i muntar una mica amb una batedora.
A continuació estendre sobre el pa de pessic i enrotllar-lo com un tronc

Un cop fet el tronc, fer la capa de fora i despres donar-li forma de tronc amb un pinzell

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada