diumenge, 5 de desembre del 2010

Rap a la planxa amb gambes i carbassons farcits

Ingredients per a dues persones:

4 filets de rap
6 gambes
1 carbassó petit però gruixut
Unes quantes gambetes crues congelades
Unes quantes vieires o altres mariscos petits congelats
Una mica de ceba
Crema de llet

Preparació:


Tallar el carbassó en dos i treure'n les puntes. Queden dos cilíndres
El posem molt poqueta estona ( 2 minuts ) en aigua bullent
Buidem el carbassó i reservem la seva carn, que la deixem assecar i tallem en dauets petits
En una paella amb oli hi fregim lleugerament quatre gambes. Les pelem, reservem les cues i hi deixem el cap i la closca. Afegim la ceba ben trossejada i la sofregim una estona fins que quedi rossa
A continuació hi afegim els daus de carbassó
Després les gambetes i les vieires o musclos... tallats petits
Salpebrem i hi posem la crema de llet. Deixem que redueixi una mica, retirem la closca i el cap de es gambes, i parem el foc
Apart en una planxa ben calenta, fregim els filets de rap i les altres dues gambes amb una mica d'oli. Han de quedar rossos
Muntem el plat amb dos filets de rap, una gamba sencera. Al costat hi podem el carbassó en vertical i el farcim amb la barreja. Un cop ple hi posem les dues cues de gamba

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada