dissabte, 24 de març del 2012

Arros amb popets

Vam comprar popets i els vam congelar per algun dia fer-los amb ceba a l'olla a pressió. Però el dissabte que els voliem fer vam veure que en una botiga de Vic venien sofregit sec per a fer arròs. I ens vam decidir.

Ingredients per a 2 persones

200 g d'arròs bomba
30 g de sofregit sec
1/4 de Kg de popets
2 galeres, 1 lluerna petita i 4 crancs per fer un petit fumet
Oli, all i julivert
Sal

Posem el sofregit sec amb aigua uns 10 minuts.
En un cassó bullim el peix de roca uns 30 minuts per obtenir-ne un 1/2 litre de fumet

En una paella hi posem oli di comencem a daurar els pops. Els salem i empebrem. Si veiem que són massa grossos, quan comencin a posar-se durs, els treuem i tallem a trossets. Els deixem fregir a foc baixet una estoneta.
Hi afegim el sofregit ja hidratat, i una mica del seu suc. La idea és que els pops es vagin coent a poc a poc amb una mica de líquid, el foc moderat i fins que aquest suc es vagi reduint
Quan veiem que els pops estan fets, hi afegim l'arròs i el deixem daurar un parell de minuts a foc viu
Hi afegim el fumet ben roent, remenem i deixem que es faci uns 15 minuts


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada